перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Телефон за поръчки: 0898 53 63 00

0 продукт(а) - 0,00 лв.

Кошницата е празна!

Каталог

Ударна бормашина BOSCH GSB 21-2 RCT
549,00 лв. с ДДС.
Марка: BOSCH BOSCH
Код на продукта: 060119C700
Наличност: В наличност

Къпи с jetcredit Къпи с tbicredit

Представяме ви ударната бормашина Bosch GSB 21-2 RCT. Това е един истински професионален инструмент от най-високо качество и ниво. С тази бормашина ще имате в ръцете си мощта на 1300 W мотора, който предлага изключителен въртящ момент. Това прави дрелката много подходяща за каквато и да е работа - дори до най-големите възможни диаметри на пробиване. Освен това, Bosch GSB 21-2 RCT е много подходяща за работа с боркорони, а може да се ползва и като бъркалка.

Бормашината Bosch GSB 21-2 разполага с Constant Electronic система. Това донася несравнимо удобство, чрез поддържане на постоянни обороти дори при максимално натоварване. Torque-Control опцията пък прави инструмента много прецизен. Чрез тази система си избирате въртяща сила за оптимално и равномерно завинтване на винтове.

Щом говорим за машините на Bosch, може би вече ви е известно, че освен с мощност и много екстри, те са характерни и с големи нива на безопасност и с удобство за работещия. Пример за това е едновтулковия бързозатягащ патронник. Той има системата Auto-Lock, което позволява на работника да смени за секунди консуматива само с една ръка.

Ръкохватката на Bosch GSB 21-2 идва и с иновативна ръкохватка. Тя гарантира много по-сигурното захващане към машината, а освен това има покритие против пързаляне. 

Бормашината Bosch GSB 21-2 RCT е с механичен съединител Antirotation. Това прекратява работата на машината при натоварване, което не може да издържи, предпазвайки работещия от евентуално завъртане на дрелката.

Връзката на дългия кабел е със сферична форма, предлагайки повратливост и мобилност на работещия с ударната бормашина.

Bosch GSB 21-2 RCT е истинско бижу в ръцете на добрите професионалисти. Работата с нея е гладка и безпроблемна, а удоволствието от мощта в ръцете ви несравнимо.

Технически характеристики
Номинална мощност, W 1300
Обороти на празен ход, min-1 0 – 900 / 3 000
Макс. отвор в дърво, mm 40 / 25
Макс. отвор в стомана, mm 16 / 10
Макс. отвор в бетон, mm 22 / 13
Макс. отвор в зидария, mm 24 / 16
Честота на ударите при номинални обороти, min-1 0 – 15.300 / 51.000 min-1
Тип Професионален
Окомплектовка бързозатягащ патронник 13 mm, допълнителна ръкохватка, дълбочинен ограничител 210 mm, куфар за инструменти
Тегло, kg 2,9
Гаранционен срок 36 месеца след регистрация в интернет