Категории
sales@elektroinstrumenti.com

Удължаване на гаранция

Удължаване на гаранция на професионални електроинструменти BOSCH

Удължаване на гаранция на професионални машини BOSCHBOSCH предлага безплатно удължаване на гаранционния срок на 3 години (36 месеца) за всички новозакупени професионални електроинструменти и измервателни инструменти, както и 2-годишно Premium сервизно обслужване на всички акумулаторни професионални литиево-йонни батерии и съответните зарядни устройства.
Необходимо е удължаването на гаранцията да бъде направена в рамките на 4 седмици след покупката.

УДЪЛЖЕТЕ ГАРАНЦИЯТА ТУК>>>
 


Удължаване на гаранция на хоби електроинструменти BOSCH

Удължаване на гаранция на хоби машини BOSCHМоже да удължите гаранцията на всяка новозакупена машина от хоби серията на BOSCH от 2 на 3 години!
Само трябва да следвате тези 3 стъпки:
1. Регистрирайте се в MyBosch.
2. Регистрирайте хоби електроинструменти, градински или измервателни инструменти на Bosch.
3. Изтеглете сертификат за гаранция.

УДЪЛЖЕТЕ ГАРАНЦИЯТА ТУК>>>
 

Удължаване на гаранция на машини и акумулаторни батерии MAKITA

Удължаване на гаранция на машини MAKITAНа всяка една новозакупена машина с марка MAKITA можете да удължите нейната гаранция от 24 месеца на 36 месеца, а на всички литиево-йонни батерии MAKITA (с машини или отделно) - на 2 години (24 месеца)!
Необходимо е регистрирането на закупения продукт се направи в срок до 4 седмици след датата на покупка. След регистрацията ще Ви бъде издаден регистрационен сертификат, който можете да си изтеглите и разпечатате.

УДЪЛЖЕТЕ ГАРАНЦИЯТА ТУК>>>


XXL гаранция на машини METABO

Удължаване на гаранция на машини METABOВсички новозакупени машини Metabo могат да бъдат регистрирани в интернет и да получат XXL гаранция от 3 години!
Можете да регистрирате Вашата машина Metabo на специално създадената страница. Необходимо е да попълните следните данни: модел на машината, сериен номер, дата на закупуване и място на покупка.
Регистрацията трябва да направите през първите 4 седмици след закупуването на машината.

УДЪЛЖЕТЕ ГАРАНЦИЯТА ТУК>>>

Удължена гаранция за машини DeWALT

Удължаване на гаранция на машини DeWALTЗа всяка новозакупена машина с марка DeWALT е в сила предложението за безплатно удължаване на нейния гаранционен срок на 3 години (36 месеца). Стандартната гаранция е 2 години (24 месеца) за физически лица и 1 година (12 месеца) за юридически лица.
При регистрирането на машината е необходимо да попълните няколко задължителни полета с нейния модел, сериен номер, дата и място на покупка.
За да получите удължената гаранция на DeWALT е нужно да регистрирате закупената от Вас машина в рамките на 4 седмици след датата на покупката.

УДЪЛЖЕТЕ ГАРАНЦИЯТА ТУК>>>