Категории
sales@elektroinstrumenti.com
Къртач BOSCH GSH 11 VC

Къртач BOSCH GSH 11 VC

Производител:BOSCH Професионални
Модел: 0611336000
Наличност:На склад
  • 1 765.00 лв. с ДДС

    2 249.00 лв.
  • Валидна до: 01/11/2023 г.

Bosch GSH 11 VC - един от най-добрите къртачи!

Представяме ви къртача Bosch GSH 11 VC. Той е един от най-добрите инструменти от професионалния клас за къртене. Bosch GSH 11 VC  е къртача с най-добро съотношение тегло/мощност към момента на пазара. Това означава, че ще държите най-мощния 11 килограмов къртач в ръцете си. Bosch GSH 11 VC няма да се спре пред нищо, за него не съществуват препядствия. С неговите цели 23 J енергия на удара, той ще събори всяка една стена!

Здрав къртач - Това е Bosch GSH 11 VC

Bosch GSH 11 VC е създаден да издъжа на много голямо натоварване. Както всички електроинструменти от синята серия на Bosch, и този къртач може да кърти по 8 часа на ден без никакви проблеми. Основните елементи на къртача са метални, което още повече подсилва машината. Освен това той има дисплей със сервизно предназначение, който показва в какво състояние са четките и ръкохватката и дали има нужда от тяхната замяна.

Къртач Bosch GSH 11 VC - удобен и функционален!

Bosch GSH 11 VC е къртач, който работи с SDS Max захват. По-интересното при захвата обаче е системата Vario-Lock. Тя позволява настройка на секача в 12 положения, така че да оптимизирате работата си според случая. Освен това може да регулирате и силата на удара. Това прави къртача много универсален и подходящ за всевъзможни условия. Bosch GSH 11 VC може би е най-удобен за къртене във вертикална позиция заради своята издължена форма. Разбира се той става и за хоризонтално къртене, защото има и странична ръкохватка. Друга важна екстра е системата Constrant Electroinc. Тя поддържа мощността на къртача винаги еднаква, независимо от материала, който къртите, носейки по-голяма прецизност, точност и лекота при работа.
 


Технически характеристики
Номинална мощност, W1700
Максимална енергия на удара, J23
Захват на инструментаSDS-max
Честота на ударите при номинални обороти, min-1900 – 1700
ОкомплектовкаКуфар за инструменти, машинна кърпа, секач-шило , туба с грес
Гаранционен срок36 месеца след регистрация в интернет
Тегло, kg11.4

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност