перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Телефон за поръчки: 0898 53 63 00

0 продукт(а) - 0,00 лв.

Кошницата е празна!

Каталог

Къртач BOSCH GSH 11 VC
1 949,00 лв. с ДДС.
Марка: BOSCH BOSCH
Код на продукта: 0611336000
Наличност: В наличност

Къпи с jetcredit Къпи с tbicredit

Bosch GSH 11 VC - един от най-добрите къртачи!

Представяме ви къртача Bosch GSH 11 VC. Той е един от най-добрите инструменти от професионалния клас за къртене. Bosch GSH 11 VC  е къртача с най-добро съотношение тегло/мощност към момента на пазара. Това означава, че ще държите най-мощния 11 килограмов къртач в ръцете си. Bosch GSH 11 VC няма да се спре пред нищо, за него не съществуват препядствия. С неговите цели 23 J енергия на удара, той ще събори всяка една стена!

Здрав къртач - Това е Bosch GSH 11 VC

Bosch GSH 11 VC е създаден да издъжа на много голямо натоварване. Както всички електроинструменти от синята серия на Bosch, и този къртач може да кърти по 8 часа на ден без никакви проблеми. Основните елементи на къртача са метални, което още повече подсилва машината. Освен това той има дисплей със сервизно предназначение, който показва в какво състояние са четките и ръкохватката и дали има нужда от тяхната замяна.

Къртач Bosch GSH 11 VC - удобен и функционален!

Bosch GSH 11 VC е къртач, който работи с SDS Max захват. По-интересното при захвата обаче е системата Vario-Lock. Тя позволява настройка на секача в 12 положения, така че да оптимизирате работата си според случая. Освен това може да регулирате и силата на удара. Това прави къртача много универсален и подходящ за всевъзможни условия. Bosch GSH 11 VC може би е най-удобен за къртене във вертикална позиция заради своята издължена форма. Разбира се той става и за хоризонтално къртене, защото има и странична ръкохватка. Друга важна екстра е системата Constrant Electroinc. Тя поддържа мощността на къртача винаги еднаква, независимо от материала, който къртите, носейки по-голяма прецизност, точност и лекота при работа.
 

Технически характеристики
Номинална мощност, W 1700
Максимална енергия на удара, J 23
Захват на инструмента SDS-max
Честота на ударите при номинални обороти, min-1 900 – 1700
Окомплектовка Куфар за инструменти, машинна кърпа, секач-шило , туба с грес
Тегло, kg 11.4
Гаранционен срок 36 месеца след регистрация в интернет