Категории
sales@elektroinstrumenti.com
Акумулаторна машина за обдухване MAKITA DUB363ZV

Акумулаторна машина за обдухване MAKITA DUB363ZV

Производител:MAKITA Градина
Модел: DUB363ZV
Наличност:На склад
  • 759.05 лв. с ДДС


Етикети: Въздуходувки MAKITA

Акумулаторната машина за обдухване MAKITA DUB363ZV се захранва с две 18-волтови батерии и се отличава с въздушен дебит от 804 куб. м/ч. и скорост на въздуха от 65 m/sec. Мощността на въздуходувката превишава тази на бензинов листосъбирач с 25 ml двигател и може да се регулира в 2 степени.
Въздушната дюза е телескопична и може да се поставя в 3 позиции. Обдухващата машина е оборудвана с лост за непрекъснат режим на работа, като спусъкът позволява заключване в желаната позиция. Двигателят се блокира от специална система, ако накрайникът или капакът на вентилатора не са застопорени нормално.
Акумулаторната въздуходувка
разполага с допълнителна торба, която я превръща в прахосмукачка с мулчираща функция. Чрез тази функция изсмуканите листа се раздробяват и така се намалява листната маса и изпразването на торбата е по-рядко.

Духалката за листа се доставя без батерия и зарядно устройство, като в окомплектовката са включени вакуумни тръби, крайна дюза, тръба, торбичка за прах, презраменен колан и шестостен ключ!


Технически характеристики
Напрежение на акумулатора, V2х18
Дебит, m3/h804
Окомплектовкабез батерия и зарядно устройство, вакуумни тръби, крайна дюза, тръба, торбичка за прах, презраменен колан и шестостен ключ
Скорост на въздушната струя, m/sec65
Гаранционен срок36 месеца
Тегло, kg6,8

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност