перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Телефон за поръчки: 0898 53 63 00

0 продукт(а) - 0,00 лв.

Кошницата е празна!

Каталог

Акумулаторен трион BOSCH UniversalChain 18
399,00 лв. с ДДС.
Марка: BOSCH BOSCH
Код на продукта: 06008B8000
Наличност: Не е в наличност

Къпи с jetcredit Къпи с tbicredit

BOSCH UniversalChain 18 е акумулаторен трион, който е идеален за подкастряне на дървета в различни положения. Той е лек, компактен и маневрен, и може да се използва както за прецизно подкастряне, така и за дърва за огрев и разчистване на дървесни отпадъци. Инструментът има предпазител, който се закрепва на върха на шината и посредством специални зъби трионът се захваща за дървото. Това ви гарантира чист срез. Резачката използва SDS система, която осигурява бърз монтаж и опъване на веригата. 

BOSCH UniversalChain 18 разполага с неподвижен предпазител за ръката, шарнирен задвижващ механизъм и ръкохватка с меко покритие за по-добър контрол и повече удобство. Има още индикатор за нивото на батерията и прозорче за наблюдение на маслото. 

Този модел резачка е част от семейството Home&Garden на Bosch, което използва една батерия Power for ALL 18V за всички градински инструменти, като е оборудвана и с чип Syneon за по-голяма енергия на акумулаторната батерия.

Технически характеристики
Напрежение на акумулатора, V 18
Дължина на шината, cm 20
Скорост на веригата, m/s 4,5
Тип на акумулатора Li-Ion
Окомплектовка 1 акумулаторна батерия PBA 18V 2.5Ah W-B, верига за трион, водещ прът, зарядно устройство AL 1830 CV, защитен капак за верига, масло за верижни триони 80 ml
Тегло, kg 3
Гаранционен срок 36 месеца след регистрация в интернет