Категории
sales@elektroinstrumenti.com
Акумулаторен трион BOSCH UniversalChain 18

Акумулаторен трион BOSCH UniversalChain 18

Производител:BOSCH Градина
Модел: 06008B8000
Наличност:На склад
  • 339.00 лв. с ДДС

    429.00 лв.
  • Валидна до: 06/01/2023 г.

BOSCH UniversalChain 18 е акумулаторен трион, който е идеален за подкастряне на дървета в различни положения. Той е лек, компактен и маневрен, и може да се използва както за прецизно подкастряне, така и за дърва за огрев и разчистване на дървесни отпадъци. Инструментът има предпазител, който се закрепва на върха на шината и посредством специални зъби трионът се захваща за дървото. Това ви гарантира чист срез. Резачката използва SDS система, която осигурява бърз монтаж и опъване на веригата. 

BOSCH UniversalChain 18 разполага с неподвижен предпазител за ръката, шарнирен задвижващ механизъм и ръкохватка с меко покритие за по-добър контрол и повече удобство. Има още индикатор за нивото на батерията и прозорче за наблюдение на маслото. 

Този модел резачка е част от семейството Home&Garden на Bosch, което използва една батерия Power for ALL 18V за всички градински инструменти, като е оборудвана и с чип Syneon за по-голяма енергия на акумулаторната батерия.


Технически характеристики
Напрежение на акумулатора, V18
Тип на акумулатораLi-Ion
Дължина на шината, cm20
Скорост на веригата, m/s4,5
Окомплектовка1 акумулаторна батерия PBA 18V 2.5Ah W-B, верига за трион, водещ прът, зарядно устройство AL 1830 CV, защитен капак за верига, масло за верижни триони 80 ml
Гаранционен срок36 месеца след регистрация в интернет
Тегло, kg3

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър
Тест за сигурност