перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Телефон за поръчки: 0898 53 63 00

0 продукт(а) - 0,00 лв.

Кошницата е празна!Последни теми

Rss
Публикувано от: george Категория: Новини Посещения: 284 Коментар: 0

Реномираният немски производител BOSCH посреща пролетта с нова промо кампания на хоби електроинструменти, градинска и почистваща техника. Избрани модели ще се продават през целия месец март на изгодни цени, като намаленията ще важат за промо периода или до изчерпване на количествата.

Повече...
Публикувано от: george Категория: Новини Посещения: 1375 Коментар: 0

От скоро BOSCH пусна на българския пазар новата машина за шлайфане на стени и тавани PWR 180 CE. Тя е част от любителската продуктова гама на BOSCH при електроинструментите, а самият производител я определя като система за обработка на стени.
Машината представлява универсална система за отстраняване на стенни покрития, като мазилка, лепило за плочки и тапети, за шлифоване на повърхности от гипсокартон и др.
Тя е незаменим помощник и при полиране на покрития и облицовки от естествен камък и мрамор, както и за грубо и фино шлифоване на настилки от масивен паркет и дюшеме.

 

Повече...
Публикувано от: george Категория: Новини Посещения: 683 Коментар: 0

Представяме Ви новата серия от ръчни циркулационни триони на Bosch - GKS 55+ G Professional и GKS 55+ GCE Professional, които са вече на пазара от началото на месец юли. Благодарение на иновативните си зъбни колела циркулярите предлагат по-голяма дълбочина на рязане от 15% за същия размер на острието. По този начин двата инструмента предоставят на дърводелци и монтажници на гипсокартон още по-големи възможности за работа.

Повече...
Публикувано от: admin Категория: Новини Посещения: 950 Коментар: 0

Mултинструмента DREMEL Micro преитежава предимства като LED индикатор за оборотите, индикатор на батерията, зарядна станция с място за консумативи, LED осветление, избор на обороти и ергономичн и компактен дизайн.

Повече...
Публикувано от: admin Категория: Посещения: 792 Коментар: 0


Уважаеми клиенти,
Дикар Консулт Ви кани на щанда си на специализираното селскостопанско изложение Бата Агро в Стара Загора от 26 до 29 август.

 

Повече...
Публикувано от: admin Категория: Новини Посещения: 828 Коментар: 0

Сред новите попълнения измервателни инструменти в любителската зелена серия на Bosch  се присъединява и BOSCH PLL 2 и PLL 2 Set.

Повече...