перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Телефон за поръчки: 0898 53 63 00

0 продукт(а) - 0,00 лв.

Кошницата е празна!Магазин » Новини » Система за обработка на стени и тавани от BOSCH

Система за обработка на стени и тавани от BOSCH

Публикувано от: george Категория: Новини Публикувано на: 2015-07-21 Посещения: 1173 Коментар: 0

От скоро BOSCH пусна на българския пазар новата машина за шлайфане на стени и тавани PWR 180 CE. Тя е част от любителската продуктова гама на BOSCH при електроинструментите, а самият производител я определя като система за обработка на стени.
Машината представлява универсална система за отстраняване на стенни покрития, като мазилка, лепило за плочки и тапети, за шлифоване на повърхности от гипсокартон и др.
Тя е незаменим помощник и при полиране на покрития и облицовки от естествен камък и мрамор, както и за грубо и фино шлифоване на настилки от масивен паркет и дюшеме.

 

Машината изненадва своите потребители със сравнително ниската сила на звука. Независимо, че се очаква оглушителен шум от един 1010-ватов инструмент със скорост, която варира от 410 до 1 650 оборота в минута и със система за прахоулавяне, в крайна сметка тя може да се ползва дори и без антифон.


Инструментът произвежда ниво на звуково налягане от 91 децибела, което е близо до нивото на косачка. Силата на шума от машината може да се сравни още и със звъненето на телефон или с висок пътен трафик.


Работата с PWR 180 CE е лесна и бърза, като само в рамките на няколко минути се постига нужната цел. Устройството се движи върху повърхността като кораб на въздушна възглавница, без усилие. Просто е нужен само лек натиск.


Друго голямо предимство на новата машина на BOSCH е наличието на специално разработена прахосмукачка за засмукване на прахта. Според самия производител системата за засмукване допринася за до 90% събиране на отделения при шлайфането прах.


Ако описаното по-горе Ви е заинтригувало, можете да си закупите машината за шлайфане на стени и тавани от фирма ДИКАР КОНСУЛТ, като я поръчате на телефон 064/888-111 или ТУК...

 

Остави коментар

Код за сигурност