перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Телефон за поръчки: 0898 53 63 00

0 продукт(а) - 0,00 лв.

Кошницата е празна!Последни теми

Rss
Публикувано от: george Категория: Новини Посещения: 952 Коментар: 0

От 13 октомври стартира поредната промоционална кампания на машини с марка SPARKY. В периода до 17 ноември 2017 г. повече от 10 модела професионални електроинструменти на българския производител могат да бъдат закупени на специални цени.
Сред промо машините ще откриете акумулаторни винтоверти, перфоратори, къртачи, ъглошлайфи, електрически винтоверт и ударна бормашина, шлифовачна машина и строителен миксер.

Повече...
Публикувано от: george Категория: Новини Посещения: 101 Коментар: 0

През тази есен по-голяма част от моделите перфоратори и къртачи с марка BOSCH могат да бъдат закупени на преференциални цени, като освен големите ценови намаления клиентите ще бъдат изненадани и с ефектни и полезни подаръци.
Всичко това е част от “Къртеща кампания 2017” на реномирания немски производител.
Кампанията се провежда по случай 85-годишнината на ударно-пробивната техника, произвеждана под логото БОШ.

Повече...
Публикувано от: george Категория: Новини Посещения: 129 Коментар: 0

В средата на лятото една от водещите марки за професионални електроинструменти - SPARKY предлага едни от най-търгуваните си модели на изгодни промоционални цени. В официалната акция на българският производител са включени по един модел винтоверт, прав шлайф, перфоратор, бормашина, електрическо ренде и къртач, както и два модела ъглошлайфи.

Повече...
Публикувано от: george Категория: Новини Посещения: 163 Коментар: 0

До края на месец май любителите на американската марка DeWALT могат да закупят на промоционални цени над 30 модела от най-продаваните модели на компанията. Сред акционните машини са включени винтоверти и гайковерти, бормашини и перфоратори, ъглошлайфи и ръчни циркуляри, пистолет за горещ въздух, отрезна машина, ексцентършлайф, къртач, дори и професионален щрайхмус. Помислено е и за почитателите на точните измервания, които могат да се възползват от промо цените на три модела лазерни нивелири.
 

Повече...
Публикувано от: george Категория: Новини Посещения: 176 Коментар: 0

Пролетта наближава, посрещнете я с качествен електроинструмент на марката HITACHI. Можете да го изберете от голямо предпролетно намаление на над 40 модела от качествените японски машини.
В периода между 16 февруари и 31 март 2017 г., с преференциални отстъпки можете да закупите перфоратори, бормашини, къртачи, винтоверти, гайковерти, ъглошлайфи, циркуляри, шлайф машини, отрезни машини, хобели, саблени триони, като дори с намаление можете да поръчате и един модел прахосмукачка.

Повече...
Публикувано от: george Категория: Новини Посещения: 195 Коментар: 0

Българският производител на професионални електроинструменти SPARKY стопля зимните месеци януари и февруари с новата си промоционална кампания. В периода между 23 януари и 28 февруари 2017 г. с атрактивни промо намаления могат да бъдат закупени ъглошлайфи, акумулаторни винтоверти, както и по един модел електрически винтоверт, перфоратор, къртач и строителен миксер.

Повече...