перфоратори, винтоверти, бормашини, ъглошлайфи, къртачи, шлайфмашини

Телефон за поръчки: 0898 53 63 00

0 продукт(а) - 0,00 лв.

Кошницата е празна!Магазин » Новини » Новост от Bosch - ръчни циркулационни триони от серията GKS 55+

Новост от Bosch - ръчни циркулационни триони от серията GKS 55+

Публикувано от: george Категория: Новини Публикувано на: 2015-07-17 Посещения: 516 Коментар: 0

Представяме Ви новата серия от ръчни циркулационни триони на Bosch - GKS 55+ G Professional и GKS 55+ GCE Professional, които са вече на пазара от началото на месец юли. Благодарение на иновативните си зъбни колела циркулярите предлагат по-голяма дълбочина на рязане от 15% за същия размер на острието. По този начин двата инструмента предоставят на дърводелци и монтажници на гипсокартон още по-големи възможности за работа.

 

И двата циркуляра тежат само 3.8 килограма, като позволяват дълбочина на срезове от 63 милиметра с дискове от 165 мм. Оборудвани са с мощни двигатели, което гарантира бърза и лесна работа. GKS 55+ G Professional е с 1 200-ватов мотор, а GKS 55+ GCE Professional - с 1 350-ватов. Инструментите използват "Constant-Electronic", като е наличен и предварителен избор на броя на оборотите на 6 нива в зависимост от обработвания материал.

 

Циркулярите ползват модерната технология на двустепенния планетен редуктор, който дава възможност за по-голяма дълбочина на рязане без да се увеличава диаметърът. За осигуряване защита на потребителя и обработвания материал е налична и функция, която стопира инструмента само няколко секунди след изключване.

 

Остави коментар

Код за сигурност